UNICOMP a participat la Conferinta anuala Princess yachts

Inapoi

Conferința globală "Princess Yachts 2018" a avut loc săptămâna trecută la Valencia - locul care a gazduit anterioar Cupa Americii. Princess 30M M/Y Bandazul au fost în prim-plan.


Princess Yachts a debarcat în Valencia

Princess Yachts a ales Valencia pentru a sărbători convenția anuală internă: Heads of Business. Mai mult de două sute de manageri și distribuitori din întreaga lume s-au întâlnit pentru a împărtăși momentul în care se află compania de iahturi de lux. De asemenea au discutat despre direcția spre care se îndreaptă și au promovat conexiunea existentă între marea familie care formează Princess Yachts.

Conceptul creativ al acestor Heads of Business se va roti în jurul noilor orizonturi deschise de Marea Mediterană. Totodată a fost evocat momentul în care se află compania, un moment de inovație și creștere după marea sa revoluție. Grafica proiectată va aduce un omagiu pentru Project31, prima barcă creată de Princess Yachts, precum și X95, cea mai recentă creație a firmei care este încă în curs de dezvoltare.

CuldeSac Experience și Princess Yachts au devenit aliați perfecți și responsabili pentru definirea și proiectarea anuală a conceptului creativ aplicat la nivel internațional, unificând experiențele și estetica firmei britanice în diferite spații, evenimente și contexte.

Universul Princess Yachts se materializează în mâinile experienței CuldeSac sub formă de spații efemere, activări de brand și elemente create ex professo ca mobilier sau merchandising.

 

Web design by OPUSDESIGN

UNICOMP BOATS DIVISION
Adresa: Strada Izbiceni 117-119, sector 1, Bucuresti, Romania
Email: power-boats@ambarcatiuni.com.ro
Telefon: 0040.21.667.31.62; 0040.723.139.520
Fax: 0040.21.667.31.60